Det Offentlige Beredskabs Landsforbund

Niels Hemmingsens Gade 12, 1153 København K

Telefon 98 97 16 00, , CVR 75789610

Forsiden

Om DOBL

Bestyrelsen

Meddelelser

Overenskomster

Nyttig information

Indmeldelse

Medlemsfordele

FTFa

En a-kasse er vigtig, hvis du mister dit arbejde. Ud over at sikre dig økonomisk, formidler FTFa som a-kasse job til vores medlemmer ud fra et indgående kendskab til medlemmernes brancher og fag.

FTFa tror på, at vores medlemmer hellere vil være i arbejde end på dagpenge. Derfor arbejder FTFa hver dag for at være medlemmernes direkte vej til et nyt job. Både de ledige og dem, der er i arbejde og på udkig efter nye udfordringer.

FTFa er en a-kasse for alle, og vi samarbejder med 58 faglige organisationer. Det betyder, at FTFa kender medlemmernes fag og kan give målrettet rådgivning om arbejdsliv, faglighed og a-kassespørgsmål.

FTFa er her den dag, du får brug for os. Både når vi udbetaler dagpenge, og når vi hjælper dig videre i dit arbejdsliv. Vi tør godt sige, at vi ikke blot er en af Danmarks største a-kasser - men også en af de absolut bedste. Bare spørg et af vores godt 140.000 medlemmer.

Du kan læse mere her

Seniorkurser

Du får mest ud af livet som pensionist, hvis du har forberedt dig godt – og i god tid. Seniormedarbejdere skal have det godt og være produktive lige til den dag, de går på pension. Og en af hemmelighederne ved at bevare arbejdsglæden er at holde sig velorienteret om tiden efter arbejdslivet. DOBL tilbyder årligt et begrænset antal pladser på seniorkurser arrangeret af PFA. Seniorkurser retter sig mod medlemmer over 50 år. Læs mere her

Seniorpraksis.dk

God seniorpraksis medvirker til at seniormedarbejderne vælger at blive i jobbet. Til gavn for arbejdspladsen og seniorerne selv. Både virksomhedsledere og personaleansvarlige kan hente viden og inspiration om god seniorpraksis. Mens samarbejds- eller medarbejderudvalg kan hente anbefalinger til, hvordan de får lavet en seniorpraksis, der er til gavn for hele virksomheden. På Arbejdsmarkedsstyrelsens portal www.seniorpraksis.dk kan du se hvordan. 

RaskSnak.dk

Kommer jeg nogensinde tilbage? Det er et spørgsmål, mange stiller sig, når de er syge i længere tid eller ofte er syge i kortere perioder. Og spørgsmålet er relevant nok. Hvert år er der mange offentligt ansatte, som er syge i flere måneder.  Derfor kan det betale sig for både den syge og arbejdspladsen at tage en samtale om sygefraværet. Læs folderen "Ikke alt kan siges med blomster" her,  læs mere her

Væksthus for ledelse

DOBL står via sit medlemskab af Forhandlingsfællesskabet bag væksthus for ledelse.dk, der er et samarbejde mellem KL, Regionerne og Forhandlingsfællesskabet. Målet er at samle og formidle ledelsesviden til ledere i amter og kommuner. Du kan frit bruge Væksthus for Ledelse og opretter du en brugerkonto, får du hver uge vores nyhedsbrev med en oversigt over nye artikler, værktøjer, bøger osv.

 

Copyright (C) 2014, DOBL, alle rettigheder forbeholdes. Webmaster:

Er du OK?