Det Offentlige Beredskabs Landsforbund

Niels Hemmingsens Gade 12, 1153 København K

Telefon 98 97 16 00, , CVR 75789610

Forsiden

Om DOBL

Bestyrelsen

Meddelelser

Overenskomster

Nyttig information

Indmeldelse

Medlemsfordele

DOBL Kriseberedskab

DOBL har i samarbejde med Stine Arenshøj etableret et kriseberedskab, som står til rådighed for medlemmer.

Kriseberedskabet kan anvendes i forbindelse med voldsomme hændelser på jobbet. Det kunne være i forbindelse med indsatser, vold, trusler om vold, sygdom eller personlige konflikter i forbindelse med jobbet.

DOBL ønsker at skabe en mulighed for, at alle medlemmer har adgang til bistand i disse situationer, dersom arbejdspladsen ikke stiller dette til rådighed, eller hvis du af personlige årsager ikke ønsker at benytte arbejdspladsens tilbud.

Netværket består af frivillige fra DOBL, som alle har gennemgået en uddannelse i det ramte menneske og krisesamtale. Kriseberedskabet står til rådighed 24 timer i døgnet. Alle deltagerne i kriseberedskabet har naturligvis tavshedspligt.

Alle samtaler er fortrolige og kan foregå pr. telefon eller ved personligt møde.

Kontakt til kriseberedskabet; Formand Michael Petersen 21460050 eller Stine Arenshøj 22888008

Attraktive forsikringer i Tjenestemændenes Forsikring

Som medlem af Det Offentlige Beredskabs Landsforbund kan du købe forsikringer i Tjenestemændenes Forsikring. Du får gode dækninger, konkurrencedygtige priser og personlig service – og er du medlem af Det Offentlige Beredskabs Landsforbund og kunde hos Tjenestemændenes Forsikring, kan dine voksne børn også blive kunder. Du behøver ikke at være tjenestemand.

Bliv én af Danmarks mest tilfredse forsikringskunder

Tjenestemændenes Forsikring har gennem flere år haft Danmarks mest tilfredse forsikringskunder, bl.a. fordi rådgivning og kundeservice prioriteres højt. Samtidig betyder den begrænsede kundekreds, at administrationsomkostningerne er næsten det halve af andre forsikringsselskabers.

Forsikringer der passer til dig

Tjenestemændenes Forsikring tilbyder alle de forsikringer, du typisk har brug for som privatperson. Du får en personlig forsikringstillidsmand, som kan hjælpe med at finde frem til de forsikringer, der passer til dig og din livssituation. Forsikringstillidsmanden hjælper også med alt det praktiske i forbindelse med køb af forsikringer mv. Med 80 forsikringstillidsmænd, fordelt over hele landet, er der altid én i nærheden af dig. Kundeservice, skadebehandling og administration varetages af medarbejdere på hovedkontoret i Valby. 

En stærk familie

Tjenestemændenes Forsikring samarbejder med Tryg. Det sikrer økonomisk soliditet og del i en række attraktive fordelsaftaler. Som kunde støtter du – uden at det koster dig ekstra - TrygFondens arbejde med at skabe mere tryghed i Danmark. Samtidig er du automatisk medlem af TryghedsGruppen og har dermed hvert år mulighed for at få udbetalt bonus.

Ring på telefon 70 33 28 28 og hør, hvor nemt du bliver kunde hos Tjenestemændenes Forsikring.

Læs mere på www.tjm-forsikring.dk og på Facebook https://www.facebook.com/tjmforsikring/

Tjenestemændenes Forsikring

Sommerhuse

Du kan leje et sommerhus i Blåvand eller en ferielejlighed i Prag gennem Interesseforeningen. Der er to betingelser, som skal være opfyldt:

Læs mere på www.interesseforeningen.dk

PFA helbredssikring - din og familiens vej til hurtig behandling.

Som medlem af DOBL har du mulighed for at få en billig helbredssikring ikke kun til dig, men til hele din familie.

Med en PFA Helbredssikring får du en sundhedsforsikring, som sikrer dig hurtig behandling på privathospitaler, -klinikker eller hos en speciallæge. Din helbredssikring kan hjælpe dig med alt fra kiropraktor til psykolog, fra operation til genoptræning.

Dine børn mellem 1 og 18 år er automatisk dækket af din helbredssikring. De har altså de samme gode muligheder for behandling, som du selv har.

Prisen for PFA helbredssikringen er kun 1.740 kroner årligt (i 2013). Din ægtefælle eller samlever kan få samme gode forsikring til samme pris.

Læs mere her eller kontakt PFA sundhedscenter på 70 80 78 70

Tilmelding downloades her

Forbrugsforeningen

Optjen bonus og spar penge hver dag
- med Forbrugsforeningens betalingskort

Med Forbrugsforeningens betalingskort er du klædt godt på, når du skal handle. Vi dækker stort set alle brancher lige fra dagligvarer, TV, rejser, oplevelser og personlig pleje til mobiltelefoni, tøj, sko, computere, benzin, briller og værktøj.

Et betalingskort fra Forbrugsforeningen giver dig adgang til flere tusind forskellige indkøbssteder i hele Danmark, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse – ikke mindst blandt det store udbud af spændende internet butikker, hvor du kan handle præcis, når det passer dig.
Så sparer du penge og optjener bonus – hver dag året rundt!
Er I flere voksne i husstanden, kan I få et betalingskort hver og optjene bonus på hele familiens indkøb.

Meld dig ind nu!
Du kan nemt og hurtigt melde dig ind i Forbrugsforeningen via dit NemID. Udfyld indmeldelses-formularen på fbf.nu. Efter ca. 10 dage modtager du dit betalingskort og pinkode - og er klar til at gå på bonusjagt. Du betaler kun kr. 132,- om året for at være medlem - eller kr. 11,- om måneden, til gengæld er der kr. 0,- i renter og gebyrer ved normal brug af Forbrugsforeningskortet.

Bliv medlem af Forbrugsforeningen her

 


Copyright (C) 2014, DOBL, alle rettigheder forbeholdes. Webmaster:

Er du OK?