Det Offentlige Beredskabs Landsforbund

Niels Hemmingsens Gade 12, 1153 København K

Telefon 98 97 16 00, , CVR 75789610

Forsiden

Om DOBL

Bestyrelsen

Meddelelser

Overenskomster

Nyttig information

Indmeldelse

Medlemsfordele

Er du OK?

 

Kontingent

A-medlemmer (fuldtid) 1.100 kr pr. kvartal (367 kr. pr. måned)

B-medlemmer (deltid) 550 kr. pr. kvartal (183 kr. pr. måned)

C-medlemmer (pensionister) 325 kr. pr. år

Rykkergebyr ved manglende kontingentbetaling 100 kr.

Arbejdsløshedskasse (FTF-A) ydelser og kontingent, læs mere her

Indmeldelse

DOBL optager medlemmer i henhold til vedtægterne ved brug af nedenstående indmeldelsesblanket.

Vil du søge om optagelse i DOBL og ønsker indmeldelse i eller overførsel til FTF-A, skal du udskrive blanketten, udfylde den og indsende den med post til den påtrykte adresse. Download og gem (hvis du først gemmer blanketten kan du redigere og sende med rettelser) indmeldelsesblanketten i en af tre versioner her; lønmodtager, nyuddannet, studerende

Du kan også vælge en indmeldelsesblanket uden indmeldelse/skift af A-kasse. Du kan hente indmeldelsesblanketten her

Har du brug for hjælp til indmeldelsesblanketten er du velkommen til at kontakte DOBL's formand på e-post eller telefon 98 97 16 00

Mulighed for nedsat kontingent for ledige medlemmer

A-medlemmer der er arbejdsløse, modtager sygedagpenge, afholder ulønnet orlov, deltager i ulønnet udlandsophold m.v., kan skriftligt ansøge om nedsat kontingent med en måneds varsel til efterfølgende kvartal. De pålægges at give besked, når der sker ændring i deres månedlige indtægt igen.

Det forudsættes at medlemmets månedlige indtægt ikke overstiger indtægtsgrænsen gældende for ledige medlemmer. Hvis du kan opfylde ovenstående, så send formanden en mail.

Betalingsservice

Her kan du tilmelde dig til Betalingsservice. Så bliver dine fremtidige regninger til DOBL betalt til tiden – hverken for tidligt eller for sent. Du slipper for at stå i kø på posthuset eller i banken. Eller for besværet med at taste betalingsoplysningerne i din netbank. Samtidig undgår du rykkere og gebyrer. Betalingsservice klarer betalingerne for dig. Det er det nemmeste i verden. Tilmeld dig herunder – hvor du også kan se reglerne. 

Betalingsservice online tilmelding

Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme sikre måde, som bruges til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelåsikon, som viser, at du er på en sikker forbindelse. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Nets. Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Nets.

 

Copyright (C) 2014, DOBL, alle rettigheder forbeholdes. Webmaster: